Hvorfor ble XPLORA skapt?

Posted on

XPLORA ble grunnlagt med et klart mål og en høy visjon: å la barna utforske verden mens de er tryggere. Les vår historie her.

Hver ide begynner med et problem. Vårt var enkelt:

Det var ingen passende mobile produkter i markedet som var spesielt designet og egnet for barn, før de fikk lov til å ha en smarttelefon.

I de fleste tilfeller er vår daglige bekymring som forelder mer om, at du bare vil nå barna dine dersom du trenger det. En smarttelefon kan gjøre dette, men du åpner også en dør for mange trusler som sosiale medier, cyber mobbing, Internett, tilgang til upassende innhold – og listen fortsetter og fortsetter.

Viktig er det faktum at yngre barn ofte mister ting, og smarttelefoner er som regel veldig dyrt. Svaret kom raskt, vi utviklet og leverte en løsning basert på en mobil klokke for barna våre med et koblet og sikret program for foreldre. Vi fjernet alt av uønskede egenskaper på smarttelefonen, men beholdt det grunnleggende (samtaler og SMS’er) og en sofistikert GPS funksjon. Vi satt sammen et produkt med et ferdig installert SIM-kort og tilhørende app som gjør dette til et “one-stop-shop” opplevelse for våre kunder.

Vi har fått flere premier for bra design, best i test og utmerkede tilbakemeldinger fra kunder. Vårt team er veldig stolte over å levere et topp moderne produkt for en så viktig og voksende markedsplass.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Bitnami