XPLORA i skolesammenheng

Vår undersøkelse viser at det er 58% skoler/SFO som tillater XPLORA, så lenge skolemodus er skrudd på.

Barn og unge trenger arbeidsro for å lære og for å prestere, og det er flere steder i verden der mobiltelefoner er forbudt i skolesammenheng. Her i Norge er det den enkelte skole og den enkelte lærer som kan selv avgjøre hva som fungerer best for deres elever.

Vår undersøkelse viser at det er flere skoler/SFO som tillater XPLORA, så lenge skolemodus er skrudd på 🙌🏻

 

Kan vi bruke XPLORA på skolen?

XPLORA er en mobiltelefon og i skolesammenheng er det viktig at vi respekterer skoleregler knyttet til bruk av mobiltelefoner. Det varierer veldig fra skole til skole hvordan retningslinjer er og vi oppfordrer alle foreldre til å bli kjent med disse. Det er umiddelbart flere skoler/ SFO som begynner å bli bedre kjent med XPLORA og skolemodus, og det er flere som tillater dette så lenge skolemodus er skrudd på😊

 

Hva er skolemodus?

Skolemodus er en innstilling for faste av-/på tidspunkt som forhindrer barn i å bruke XPLORA utenfor de angitte tidspunktene. Da fungerer XPLORA utelukkende som en vanlig klokke og ingen andre funksjoner er tilgjengelige for barnet. Dette styrer foreldrene gjennom XPLORA foreldre-appen og er ikke mulig å styres av barnet selv. På den måten er ikke XPLORA noen form for forstyrrelse i klasserommet.

 

Vi håper at i fremtiden vil alle skoler tillate XPLORA i skolesammenheng så lenge skolemodus er skrudd på🤞🏻💖

For å lese mer om XPLORA trykk HER

4 kommentarer til «XPLORA i skolesammenheng»

    1. Så hyggelig å høre Christian! Håper flere skoler vil tillate XPLORA når de blir kjent med skolemodus funksjonen. Mvh, XPLORA

  1. Og det geniale er at klokkeslettet for skolemodus kan stilles inn serparat for hver dag , og det er supert siden timeplanen er ulik hver dag 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *